Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2013 17:27 - Съвременната жена...
Автор: nirv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2165 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Може би на мен нещо ми куца. Напоследък не се чувствам на мястото си в обществото. Не откривам себе си, когато чета за съвременните възгледи на жените, не разпознавам ежедневието си в съветите за "успешна връзка". 
Нямало какво да се лъжем - тайната на Неговата любов се криела в салата, ракия и френска любов. Ура, жени, тайната формула е открита, започвайте да практикувате.
Или изказванията на жените са станали много повърхности или идеята за общото съжителство и изобщо онова съкровено споделяне между двама души е изхвърлена на боклука. 
Вече явно всичко е игра на надмощие. "Разигравай мъжа си, колкото може повече. Така той постоянно ще ти показва, колко много те обича".... Ми вземи си маймунка и си подхвърляйте банани цял ден.
"Не ходи неглиже вкъщи." - Това е един от основните постулати на женските списания. Което вероятно включва и  "Не изпускай газове пред любимия си", както и "Не се оригвай в присъствието на половинката си",.. и един Господ знае още колко такива "Не"-условия. 
Сериозно? И така цял живот ли? Да излизам на терасата в ефирно бельо, за да не пръдна вкъщи и да превърна недостатъка в плюс. 
Мога да манипулирам със секс - не искам. Мога да манипулирам и със силата на ума си - не искам. Не искам да се държа като кукличка вкъщи и не искам да държа в ръцете си послушна кукла.
А може би това е печалбата от играта, просто аз още не съм на ясно с правилата. Няма значение. В моята игра сама определям правилата.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. turb04 - Взаимното пърдене и оригане заз...
21.09.2013 13:00
Взаимното пърдене и оригане заздравява семейството и е извор на какви ли не истории : ) :) :)
цитирай
2. aip55 - Щом
22.09.2013 08:16
двамата съпрузи достигнат до етапа, да пърдат един пред друг, без да се смущават, това означава, че са достигнали върха на хармонията по-между си в отношениатя си!
цитирай
3. nirv - Ненормална история. Мъжете не в...
22.09.2013 19:58
Ненормална история. Мъжете не виждат нищо лошо в това. Докато жените откачат в желанието си да се превърнат в нещо ..неестествено, което е против законите на природата, за да задържат вниманието на мъжа си.
Въпрос на липса на самочувствие ли е? Някакъв криворазбран феминизъм ли? Какво в главата на жената по дяволите не е наред, за да се наложи такъв еталон на поведение?
цитирай
4. aip55 - Ненормална история. Мъжете не в...
22.09.2013 23:34
nirv написа:
Ненормална история. Мъжете не виждат нищо лошо в това. Докато жените откачат в желанието си да се превърнат в нещо ..неестествено, което е против законите на природата, за да задържат вниманието на мъжа си.
Въпрос на липса на самочувствие ли е? Някакъв криворазбран феминизъм ли? Какво в главата на жената по дяволите не е наред, за да се наложи такъв еталон на поведение?

Аз съм живял шест години в Германия. На германките изобщо не им прави впечатление, че ще пръцнат пред мъжете, макар, че дори да сса непознати. Казват м/у другото Уффф:
-Извинявай и разговорът продължава без да обръщат внимание, че въсухът наоколо е твърде неприятен. Тка, че не нан всички жени им се струва ненормално функцията фушшшшня.......Пишеш много хубаво и недей спирай. Нямам предвид горното де.
цитирай
5. starotomagare - Не бива да се робува на натравани от медии ,,истини"
24.09.2013 16:40
-Хората са различни и да се слагат в един калъп е колкото погрешно толкова и вредно.Това което при един е било желано и оценявано като достойнство при друг може да бъде обект на не разбиране ,присмех или дори още по-лошо.Най- важното е да се разбере що за човек е и какво мисли по отделни теми ,дали може да формулира въпросите и отговорите или отговаря шаблонно което означава ,че или няма мнение или въпроса не го интересува.Може разбира се да смята ,че това не е за разговор с жена.Колкото до нивата на по-висока интимност те обикновено са желани но прехода трябва да става все пак постепенно.Когато си всичко за един човек и той е всичко за теб между един мъж и една жена може да се постигне по-високо ниво на интимност отколкото между двама от един пол особено мъже.Душевната спойка е по-проблемна а не е изключено изобщо да не са на едно мнение по редица въпроси.Те могат да се оставят като висящи заради взаимния компромис .Важното е техния брой да не нараства застрашително и да започне да преобладава над свързващите ги общи мнения. Повод за раздяла са прекомерните престаравания до откровени лъжи в началото с цел да се харесаме .От ответната страна също обикновено отговарят синхронно със същото.Идва обаче постепенно времето на откровенията или на разкриване или поставяне под съмнения на лъжите и тогава рано или късно идва срива .Ако се стигне до раздяла то по-добре е тя да е бърза и без постъпателни ходове -наприд назад.Понякога отношенията с някои индивиди могат да се превърнат в трагедии ако не се вземат предвид евентуалните опасности .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nirv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 232656
Постинги: 166
Коментари: 91
Гласове: 192
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031